evden eve nakliyat firmaları

Küçük Bir Eve Taşınma

Küçük bir eve taşınma Evden eve nakliyat

Daha küçük bir eve taşınmanın kolay bakım ve daha az temizlik yapmak gibi sayısız avantajları olabilir. Sınırlı bir kat planı, eşyalarınızı derleyip toparlamayı kolaylaştırır ve dekorasyon için daha az bütçe ayırmanız anlamına gelebilir. Evden eve nakliyat firmalarına taşıtmanızı önermekle birlikte, daha küçük bir yere taşınırken ev taşıma sırasında kolaylık sağlaması ve eşyalarınızın hasar görmemesi için aşağıdaki ipuçları  kendi eşyasını kendisi taşımak isteyenlerin işine yarayabilir.

Ölçü, ölçü, ölçü!

Mobilyaların yeni alana sığmasını sağlamak için ilk adım olarak oda ve odaların ve mobilyaların boyutunu ölçerek bir kat planı yapmak ve neyin nereye yerleştirileceğini önceden belirlemek gereklidir. Bu taşıma sırasında büyük kolaylık sağlayacaktır.

Önce BÜYÜKLER.

Taşımaya büyük mobilyalardan başlıyoruz, çünkü büyük parçaları sonraya bırakırsanız hareket edebilme olanağınız azalır ve eşyaları yerleştireyim derken diğer eşyalara ve köşelere sürterek zarar verebilirsiniz, bu sinir bozucu kazalara ek olarak ayrıca daha çok enerji harcamanıza da neden olacaktır, bu nedenle önce büyükler.

Üşenmeyin, Sökün.

Mobilya ayaklarını, özellikle koltuk ayaklarını sökerek çıkarın. Böylece çok daha kolay manevra yapabilir, ayrıca parçaların kırılma veya duvarlara zarar verme olasılığını en aza indirebilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtul.

Mobilya ve eşyalarınız dan vazgeçemiyor musunuz? Daha küçük bir eve taşınmak sahip olduğunuz eşyaları atmanız yada bağışlamanız anlamına gelmez. Örneğin, bir sonraki çocuğunuz olana kadar bebek arabası yada beşik gibi eşyalar evde kalabalık yapabilir. Evden eve nakliyat firmaları eşya depolama hizmeti de vermektedirler. Kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç duyduğunuzda kullanmak üzere depoda bekletme fikri kulağa hoş geliyor değil mi? Fazlalıkları depoya kaldırın, yeni evinizi ve eşyalarınızı verimli kullanın. Gerçekten ihtiyacınız var mı, ya da yeni evinize uygun olup olmadığını düşünün.

2 yorum:

  1. Küçük bir eve taşınma diye çıktığımız bu yolda bahçeli bir evde bulduk kendimizi. Octovandan görevliler geldi ama baya güzelmiş yeni eviniz de diyorlar. E tabi amaç bu değildi diyemedik. Biraz oturalım olmazsa yine arayacağımız yer Octovan olacak ahaha..

    YanıtlaSil
  2. Taşınmanın ortasında çığlık atıp her şeyi bırakıp gitmek istedim gerçekten o kadar zorlandım. Ki biz Octovan ile anlaşmıştık onlar bu konuda çok profesyonel ve hızlılar. Ona rağmen yoruldum. Eğer taşınacak olan varsa kesinlikle beni dinlesin ve Octovan ile anlaşsın.

    YanıtlaSil