evden eve nakliyat firmaları

Nakliyat Sırasında Eşyalarınız Güvende mi?

Evden Eve Nakliyat

Ev taşıma sırasında en önemli sorulardan biri de evden eve nakliyat firmasının eşyalarınızı yeterince korunaklı ve hasarsız taşıması konusudur. Evden eve nakliyat firmaları eşyalarınızın korunması için uygun adımları atmaya özen gösteriyor mu, yoksa bilinçsizce yapılan baştan savma yöntemlere mi başvuruyor?

Peki bunu önlemeniz için bu konuda siz ne kadar bilinçli siniz, işte size ev taşıma sırasında dikkat etmeniz gerekenleri içeren küçük bir liste paylaşıyoruz.


Evden Eve Nakliyat

Tüm kapılara, mobilya ve eşyalarınıza taşıma sırasında sürtünüp yada çarpıp kazara zarar görmemesi için korucuyu battaniye ve tamponlar kullanılmalı.

Evden Eve Nakliyat

Ev eşyalarınız bir yerden bir yere taşınırken veya yerleştirilirken herhangi bir çizik, hasar olmayacak şekilde koruma altına alınır. (Eğer yakından bakarsanız ön kapıda bile tampon görebilirsiniz!)

Evden Eve Nakliyat

Kamyona yüklenen tüm öğeleri hareket sırasında sarsılmaları önleyecek güvenli bir şekilde yerleştirdikten sonra endişelenmeniz için sebep kalmaz. Sorunsuz bir nakliye için ekipmanları eksiksiz ve güvenilir nakliyat firmalarından profesyonel destek almanızı öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder