evden eve nakliyat firmaları

Ardahan Evden Eve Nakliyat

Ev taşıma hazırlıkları, Ardahan evden eve nakliyat firmaları hakkında detaylı bilgi ve Ardahan evden eve nakliyat fiyatları hesaplama için Evden Eve Nakliyat Forum paylaşımlarını inceleyebilirsiniz. Evinizin kolayca taşınması ve nakliyecilerin Ardahan evden eve nakliyat kampanyalarından haberdar olmak için sosyal medya sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın. Ev taşıma konusunda uzman Ardahan evden eve nakliyat firmaları ve hesaplı ev taşıma fiyatları Evden Eve Nakliyat Forum'da.


Ardahan küçük boyutlu bir sanayiye sahiptir. Özellikle tarımsal faaliyetler bölge sanayinde önemli bir paya sahiptir. Kayakçılığı ve kış sporlarını teşvik için pistler açılmış ve turizmden bölgenin pay alması için yapılan bu yatırımlar devam etmektedir.
Ardahan ili 5576 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 112.721’dir. Il merkezinin adı da Ardahan’dır. 1993 Senesine kadar Kars’ın ilçelerinden biri olan Ardahan, Türkiye’nin en küçük illerinden bir tanesidir. Bölge 1993 senesinde il olmuş il merkezi de Ardahan olmuştur. İl yapılması ile çeşitli yeni yatırımlara sahne olan Ardahan’a bazı kamu binaları ve hizmet binaları yapılmış ancak yılın nerdeyse yarısı kar altında geçiren kırsal kesimlerde ağır şartlar ve yaşam mücadelesi sürmektedir. Bölge sarı kaşarı, hayvan pazarları ve kazları ile tanınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder